miercuri, 21 septembrie 2011

Etapa 6 - SCM Petrotub Roman- ABC Stoicescu

Vineri 23 septembrie la ora 17.00  ne viziteaza pe stadionul Moldova fotbalistii de la ABC Stoicescu , pentru o partida in compania fotbalistilor romascani care se anunta a fi extrem de disputata. "Echipa abecedar " cum le place buzoienilor sa -si alinte favoritii, este pregatita de ambitiosul antrenor Cristi Lupu , care are planuri mari pentru actuala editie de liga a III-a.
La inceput de stagiune antrenorul buzoian Cristi Lupu declara :" Domnul Stoicescu patronul clubului ABC a acumulat destula experienta pentru noul sezon competitional. Sper sa nu mai repetam din greselile care au fost in editia trecuta .Tocmai in aceasta idee imi doresc sa avem un lot competitiv pentru a ne atinge obiectivul impus de catre patron ". Buzoienii au obtinut in ultimile doua etape o remiza 2-2 la Focsani iar in ultima etapa au dispus acasa de Ceahlaul II cu un sec 3-0.
ABC Stoicescu a aliniat in meciul cu Ceahlaul II formula de echipa :Oprea- Muntean,Sarbescu, M.Cristea,.C.Cristea- Ghisman,Trandafir, Chiorcau, Stan -Anghel, Marius Stancu. rez : Lupascu, Toma, Marcu.
Tehnicianul romascan Ovidiu Marc pregateste meciul cu deosebita atentie pentru ca nu se doreste a primi o eventuala lectie de fotbal de la" echipa abecedar ", tocmai pe teren propriu.Sa speram ca vremea va fi buna pentru o disputa fotbalistica de calitate pe stadionul Moldova iar suporterii romascani isi vor face din plin simtita prezenta, pentru  a conduce echipa Petrotub Roman spre o noua victorie de 3 puncte.
sursa:csmpetrotub
Meciul va fi condus de o brigada de arbitri din Bistrita : A- Sangeorzan Calin ; A1- Rosca Mircea ; A2- Ungur Mihai .OBS : Murariu Toader (Suceava ).
In etapa a 6-a  atrage atentia derby-ul dintre ocupantele locurilor 1 si 2 . respectiv Rapid CFR Suceava si CSM Rm. Sarat , echipe cu pretentii la sefia seriei. Celelalte meciuri : Ceahlaul II- CSM Focsani ;Otelul II- Poli Galati ; CSM Pascani- Cetatea Tg. Neamt ; FCM Dorohoi - CS Panciu ; SC Bacau -Sporting Suceava ; Aerostar Bacau - sta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu