joi, 29 septembrie 2011

Etapa 7-CSM Focsani- SCM Petrotub Roman

La Focsani pe stadionul Milcovul fotbalistii romascani de la Petrotub vor infrunta vineri 30 septembrie de la ora 17.00 ,o formatie gazda care de fiecare data au jucat cu mare ambitie pentru victorie. Daca in editia trecuta CSM Focsani lupta sa evite retrogradarea , acum echipa vranceana are un debut de campionat ceva mai consistent.A inregistrat o victorie in deplasare la Poli Galati si trei egaluri , doua acasa cu Rapid Suceava si ABC Stoicescu si o remiza la Aerostar Bacau.In ultima etapa au pierdut la Ceahlaul II dupa un meci in care au contestat maniera de arbitraj.
Romascanii vor porni in aceasta deplasare nu cu gandul unei zile de plaja pe stadionul Milcovul ci pentru a continua cursa de urmarire a liderului la zi al seriei 1- Rapid CFR Suceava , care in aceasta etapa sta fiindca Odorheiul s-a retras , la inceput de campionat. Tot in aceasta etapa sunt alte cateva partide interesante: Ceahlaul II joaca la Bacau cu Aerostar , CS Panciu are meci greu acasa cu SC Bacau iar Rm. Sarat face a doua deplasare consecutiva la Suceava , pe terenul lui Sporting. In rest meciuri in care gazdele sunt favorite : Cetatea Tg. Neamt- FCM Dorohoi, Poli Galati-CSM Pascani si ABC Stoicescu-Otelul II.
Sta in forta grupului de jucatori de la SCM Petrotub Roman care isi demonstreaza din ce in ce mai evident calitatile fotbalistice , sa obtina un rezultat pozitiv la Focsani .Seria 1 nu este nici pe departe jucata nici la promovare dar nici in zona minata si e bine sa adunam" puncte ca furnicile" , pentru a avea o iarna linistita.
CSM Focsani a jucat la Ceahlaul II cu: Bors- Stanciu, Stefan,Craciun,Nistoroiu- Sapunaru (Dumitriu), Sontu, Suvac, Mandrescu( Ciornei )-Toma(Negoita ),Milea.
Secundul romascan Iosif Susanu a subliniat :"Dispunem de intreg lotul de jucatori ,probleme mai are doar Madalin Schiopu ,insa vom putea alege formula de echipa care sa se potriveasca jocului adversarei si mergem sa obtinem o victorie ".
Meciul CSM Focsani- SCM Petrotub Roman va fi condus de la centru de : A- Arghir Mirel ( Galati ) asistat de : A1- Ciubotariu Liviu ( Galati) si A2- Patrichi Stefan (Vaslui).OBS :Groza Corneliu(Iasi) - care a oficiat si la meciul de Cupa cu FCM Bacau ; Daicu Aurel (Suceava ). La prima vedere gazdele CSM Focsani nu au motiv de bucurie pentru delegarea la centru a arbitrului Arghir , care cu doi  ani in urma ,a notat in raportul de arbitraj ca suporterii focsaneni i-au zgariat masina , dupa un meci cu Pascaniul .Sa speram ca va fi impartial si nu va ceda unor eventuale presiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu