miercuri, 5 octombrie 2011

Ion Craciunescu, din nou la CCA / Imi pare rau ca nu mai sunt arbitru

Ion Craciunescu a acceptat ieri sa preia functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, urmand a fi validat pe 13 octombrie. In sfarsit, se anunta vremuri bune si pentru cei ce impart dreptatea pe dreptunghiul verde.

O decizie inteleapta luata de catre Mircea Sandu, chiar daca a fost nevoit de imprejurari, readucerea valceanului in fruntea arbitrajului romanesc este primul pas spre normalitate in acest domeniu. Din pacate insa, acesta va avea mult mai mult de munca decat a avut atunci cand a preluat comisia in 2003.

Macinat de scandaluri si cu o imagine dezastruoasa, arbitrajul de la noi se afla, parere personala, sub cota zero in acest moment! Va fi nevoie de multi ani de aici inainte pentru a castiga in primul rand credibilitate in fata oamenilor.


 
Ca orice om, are si bune si rele, insa fostul mare arbitru international impune in primul rand respect! Cariera impresionanta pe care o are in spate si felul sau de a fi, direct si transant, il recomanda pentru o functie unde trebuie sa fie scut pentru cei pe care ii reprezinta. Lucru de care predecesorii sai nu au fost in stare, din pacate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu