marți, 11 octombrie 2011

La inaugurarea Cluj Arena! SuperDan n-a avut milă! "U" - Kuban 0-4

Kubanul lui Dan Petrescu a fost ales de clujeni pentru primul meci de pe noua casă a lui "U". În mare formă în Rusia, oaspeţii n-au lăsat în niciun moment impresia că sunt conştienţi că e un amical şi au înscris de fiecare dată de când au avut ocazia. Kulik (9), Davydov (26, 59) şi Ryzhkov au fost "ucigaşii" lui "U".
De partea cealaltă, elevii lui Ionuţ Badea au fost marcaţi de emoţia momentului, jucând timorat în prima repriză, de nerecunoscut faţă de evoluţiile din campionat. "Studenţii" au arătat multe slăbiciuni în apărare, iar pe atac n-au contat în prima jumătate.
În a doua repriză, "U" s-a apropiat mult mai des de poarta celor de la Kuban, mai ales prin Tony, însă mingea s-a încăpăţânat să intre în poartă. S-a terminat 0-4, însă clujenii speră să aibă mai mult noroc în campionat.
De lăudat atmosfera de pe stadion, fanii reuşind un spectacol senzaţional; este de aşteptat că "U" să aibă cea mai bună audienţă în acest campionat, la mare distanţă de restul echipelor.
Dan Petrescu a spus la finalul meciului cu "U" Cluj, că a fost onorat să inaugureze noul stadion din Cluj, sperând ca în viitor să poată intoarce invitaţia.
"Îmi pare rău că scorul a fost aşa mare, "U" Cluj a jucat bine, are echipă. Suntem onoraţi că am fost chemaţi să inaugurăm acest frumos stadion. Rezultatul e mai puţin important. Îmi pare bine că am avut ocazia să venim aici, totul este la superlativ. Suntem foarte mulţumiţi, sper să reuşim şi noi să chemăm Universitatea la Krasnodar.

Cred că i-am făcut şedinţa tehnică lui Ionuţ Badea, când pierzi la un asemenea scor...sigur îl vor câştiga pe următorul",
a spus Dan Petrescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu