marți, 11 octombrie 2011

Săpunaru, ameninţat cu închisoarea! Românul riscă 5 ani de detenţie pentru bătaia de după derby-ul cu Benfica! Prima reacţie a lui Cristi

Săpunaru nu a dorit să comenteze prea mult cele apărute în presa portugheză, spunând doar atât: "Cred că este vorba despre intoxicări ale presei de la Lisabona, este ştiută rivalitatea dintre echipele celor două oraşe. Eu mă antrenez liniştit, nu am cunoştinţă despre aşa ceva".

Românul Cristi Săpunaru este în continuare urmărit de scandaluri, chiar şi în Portugalia. Fundaşul lui FC Porto poate face până la 5 ani de închisoare pentru incidentele la care a luat parte în decembrie 2009, pe tunelul de la vestiarele stadionului Da Luz, la finalul derby-ului cu Benfica.

Atunci, Săpunaru a fost surprins de camerele de supraveghere într-o altercaţie cu unii dintre stewarzii de la arenă, primind la acea vreme o suspendare de 6 luni din partea ligii lusitane, 4 dintre acestea fiind ispăşite în Liga I, la Rapid.

În aceeaşi situaţie se află alţi 4 coechipieri ai românului, Hulk, Fucile, Helton şi Rodriguez, însă pedeapsa cerută pentru aceştia de către Ministerul Public este de doar trei ani, deşi sub aceeaşi acuzaţie, de vătămare corporală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu