miercuri, 12 octombrie 2011

Un tânăr arbitru român îşi ia bătaia vieţii la un meci de liga a 5-a! 'Tu-mi dai roşu, bă?! Galben!'

Meseria de arbitru este una extrem de periculoasă în special atunci când împarţi dreptatea într-un meci de liga a cincea.

Un puşti din Botoşani, Andrei Baciu în vârstă de 17 ani, a fost luat la bătaie de jucătorii celor de la Gloria Frumuşica. Supăraţi pentru că echipa lor a fost spulberată cu 10-2 de cei de la Dante Botoşani, jucătorii de la Gloria Frumuşica s-au răzbunat crunt pe arbitrul partidei.

Partida s-a disputat duminică în Liga a 5-a - Seria de SUD.
Noul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, se declară legat de mâini şi de picioare în cazul arbitrului bătut de fotbalişti la un meci de liga a 5 din Botosani .

"Acei oameni sunt nişte animale, nu e deloc exagerat acest atribut! Comisia Judeţeană trebuie să primească plângerea din partea arbitrului bătut la Botoşani. Eu nu am nicio putere să trag la răspundere un organ de administraţie local, care a luat propriile lui decizii. Nu pot lua nicio măsură în plan sportiv, însă normal ar fi ca acea echipă să fie suspendată din competiţii" a spus Crăciunescu la gsptv.

Crăciunescu a vorbit şi despre noul său mandat în fruntea CCA:

"Joi trebuie să fiu validat în cadrul Adunării Generale, după care voi începe treaba. Voi avea o misiune foarte grea, mai grea decât la precedentul mandat. Voi avea multe modificări de făcut la toate nivelurile, dar va fi foarte greu deoarece voi prelua totul din mers".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu