vineri, 13 ianuarie 2012

Cetatea si Petrotub, ''alimentate'' de Ceahlaul

Ceahlaul si-a „repatriat“ doi dintre jucatorii care in vara lui 2011 au fost imprumutati la Callatis Mangalia, unde i-a dorit Marin Barbu, antrenor care atunci conducea banca tehnica a dobrogenilor. Ambii sipau reziliat contractele cu gruparea de la malul Marii Negre in decembrie 2011, iar acum Ceahlaul ii trimite sa joace, tot sub forma de imprumut.
Gabriel Tudosa si George Sofroni au incheiat conturile cu marinarii si vor juca pentru Cetatea Tirgu Neamt, respectiv, pentru Petrotub Roman.
„Acesti baieti sint sub contract cu Ceahlaul si i-am trimis la Tirgu Neamt si al Roman. Vrem sa joace acolo si au sansa de a o face frecvent, daca se pregatesc si sint seriosi. Vom mai cauta solutii in curtea noastra pentru a ajuta aceste echipe cu jucatori tineri pentru ca avem nevoie de fotbalisti care sa creasca si care sa o faca in competitii cit mai bune“, a declarat Viorel Mastacaneanu, presedintele FC Ceahlaul.
Toamna trecuta, Tudosa a jucat foarte putin pentru Callatis, dupa ce s-a accidentat in perioada de pregatire, in timp ce Sofroni a aparut de mai multe ori in echipa din Mangalia, jucind in total 250 de minute, in cinci partide.
Au ramas inca la Mangalia, unde sint mai bine vazuti, jucatorii Radu Miron (11 meciuri), fundas stinga, si Liviu Floricel (8 meciuri), fundas central. Ambii sint inca imprumutati la Mangalia, acolo unde joaca si un fost fotbalist nemtean, Radu Doicaru.
Callatis a incheiat turul de campionat in Liga 2 pe locul 14 cu 17 puncte.  SURSA : SPORTNEAMT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu